Milan Savić -novo lice Hydrostar-a

Milan SavićMilan Savić uz Hydrostar u 2014!

Milan Savić Musa, višestruki juniorski i seniorski šampion države i Balkana u bodibildingu, apsolutni šampion Balkana u 2013. i vice šampion sveta u 2013. godini redovno trenira uz Hydrostar!

Ovaj ambiciozni momak iz Vranja, svojim najvećim uspehom u karijeri smatra upravo osvajanje 2. mesta na prvenstvu sveta održanom u Kopru u Sloveniji, prošle godine.

Tom prilikom je izjavio:

„Postao sam vicešampion sveta u prejakoj konkurencija, gde su bukvalno odlučivale nijanse. Nikad nisam bio u boljoj formi, radio sam i spremao se kao nikada do sada.

Nisam osvojio prvo mesto iako sam se iskreno nadao da će zlato biti na mojim grudima.

Ipak, prezadovoljan sam i srebrom koje poklanjam svom voljenom gradu Vranju, kao i Srbiji.

Zahvaljujem se Sportskom savezu Vranje i predsedniku Igoru Mladenoviću na pruženoj logističkoj i materijalnoj podršci.“

S obzirom na intenzitet i dužinu njegovih treninga, optimalna hidriranost za njega predstavlja imperativ kako bi izvukao maksimum energije.

Prenosimo vam njegove utiske o Hydrostaru:

„Svakom profesionalnom sportisti su za jak trening, dobru pumpu ,snagu, izdržljivost neophodni brzi hidrati i elektroliti…pogotovo u nekom pripremnom periodu kada su nam sastojci koje sadrži upravo Hydrostar itekako potrebni za kvalitetan Hard Core trening kakav ja inače radim, a slozićete se i svi mi koji se profesionalno bavimo nekim sportom!!! Zato koristim Hydrostar

https://www.facebook.com/hydrostar.pice/posts/10202661695317338

Objavljeno u Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*