Hydrostar i Ivan Puja – na Brevetu

brevet Sezona maratona i ultramaratona je završena i to na slavan način, rekordnim brojem od 109 učesnika na završnom od 200 km.

Ono što najviše raduje jeste da je promoter i korisnik Hydrostara, Ivan Puja jedan od samo četvorice koji su uspeli da izvezu sve Brevete 200, 300, 400, 600 i 1000 km. Tih 2500 km je prevezao za 132.h.01.min.

Iako ne postoji zvanično prvenstvo Srbije u biciklističkom maratonu i ultramaratonu, ovaj rezultat je Ivana Puju svrstao u vrh biciklističkih maratonaca i ultramaratonaca,jer bolji rezultati ne postoje. Rezultate i učesnike možete pogledati na sledećem linku http://randonneurs-serbia.weebly.com/rezultati

– Sledeća sezona je odlučna za sve Brevetaše jer je sledeća godina u znaku Pariz-Brest-Pariz u dužini 1230 km. Ispunio sam normu za predkvalifikaciju,ali sam svestan da je još mnogo ostalo volje, snage i kilometara do tog događaja koji svi biciklistički maratonci čekaju, a koji se održava svake četvrte godine. Drago mi je što će i sledeće godine Hydrostar biti uz mene i pomoći mi da lakše prevaziđem sve napore koji me čekaju. Otkako je Hydrostar uz mene nemam više onaj problem šta uzeti za rehidraciju i koji sad napitak da koristim.
U planu su i brojne akcije koje ćemo realizovati uz pomoć Hydrostara, a već smo pokazali da je saradnja na obostrano zadovoljstvo sjajna i uspešna pre svega.

Objavljeno u Novosti, Slajder na naslovnoj strani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*