Asmir Kolašinac uz Hydrostar!

asmir kolašinacAsmir Kolašinac, srpski reprezentativac i rekorder u  bacanju kugle, počeo je da pije Hydrostar!

Ovaj sportista koji je proletos oborio državni rekord star 32 godine, rođen je u Skoplju 1984. godine i član je atletskog kluba Partizan.

Dobra hidriranost izuzetno je važna za profesionalne sportiste, a nama je drago da je Kolašinac postao deo Hydrostar tima.

Hydrostar sadrži idealnu količinu elektrolita i ugljenih hidrata prema preporukama Američkog kongresa sportske medicine, a preporučuje ga Udruženje za medicinu sporta Srbije.

U slučaju fizičke aktivnosti koja traje duže od 30-40 minuta, potrebno je piti sportski napitak. Ključna stvar je da će sportski napitak smanjiti osećaj umora i učiniti da vežbanje bude lakše. Zbog svega toga osobe koje praktikuju fizičku aktivnost će više uživati u vežbanju i istrajati u tome da vežbaju u kontinuitetu.

Hydrostar je doping free sportski napitak i ne sadrži anabolike i stimulanse.

Asmir Kolašinac je deo armije sportista koja pije Hydrostar.

Tu su i Aleksandar Kukolj, višestruki šampion države i Balkana u džudou, Milan Savić, višestruki šampion u bodi bildingu, naš biciklista Ivan Stević, fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograd, teniser Ilija Bozoljac, rukometni klub Crvena zvezda i mnogi drugi…

Objavljeno u Novosti, Slajder na naslovnoj strani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*