Ambasador Hydrostar-a – Aleksandar Kukolj

Reprezentativac Srbije u džudou i seniorski šampion države

Aleksandar Kukolj, džudo dragulj Srbije kako ga nazivaju sportski stručnjaci, student završne godine Međunarodne ekonomije na Megatrendu, postao je prvak države u kategoriji do 90 kg, na takmičenju održanom u Nišu 2012. godine.

Sa samo 18 godina, 2010. godine postao je prvak države u svim uzrasnim kategorijama, ponevši i brojne titule na balkanskim i evropskim šampionatima.

Aleksandar Kukolj je počeo da pije Hydrostar otkad se pojavio na tržištu, pa je tako i postao ambasador ovog sportskog napitka.

  • A da nam Aleksandar Kukolj kaže kakva su mu iskustva sa Hydrostarom?

Sa Hydrostar-om sam se susreo čim se pojavio. Kada sam ga prvi put probao, ukus mi je bio neobičan, međutim kada sam ga prvi put probao u situaciji za koju je ustvari koncipiran, na treningu, to je bila totalno druga stvar. U toku teškog treninga jako dobro utoljava žeđ, nije obična voda a nije toliko sladak da mi se posle njega svejedno pije voda, kao što je najčešće slučaj sa sportskim pićima koja sam pio. I naravno, što je i najvažnije, zadovoljava potrebu za hidriranjem.

Aleksandar Kukolj, rvač

  • Kako uspevaš da studiraš i pored toga svakodnevno da ideš na treninge?

Trenutno sam na četvrtoj godini Fakulteta za međunarodnu ekonomiju na Megatrendu. Oduvek sam se trudio da se, koliko je god moguće posvetim i obrazovanju i sportu, škola mi nikada nije bila nebitna. Nisam želeo nijednu stranu da zapostavim, najčešće sam to i uspevao ali svakako da cu osećati veliko olakšanje kada završim studije. To će mi ostaviti više prostora za odmor i moći ću i mentalno da se potpuno fokusiram na sport.

  • Šta su ti planovi – koja su sledeća takmičenja na kojima ćemo te gledati?

Što se planova tiče, prvo dolazi Svetski kup u Sofiji, pa nedelju dana posle Grand slam u Parizu. Između ostalog, počinje sakupljanje bodova za kvalifikacije na Olimpijske igre pa će biti dosta bitnih takmičenja.

 

Aleksandar Kukolj je trenutno naš najbolji mladi džudista. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*